Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van platte en hellende daken.

Onze ervaring en vakmanschap in isolatiewerken leidt tot een perfect resultaat.

Premies

Er zijn verschillende premies. We raden je aan om even een kijkje te nemen op www.premiezoeker.be en op www.energiesparen.be en ontdek zelf hoeveel geld je terugkrijgt en hoeveel je kan besparen door goed te laten isoleren! De nodige attesten voor het bekomen van uw premie worden door ons opgemaakt en aan u bezorgd.

Wist u dat …

Maar liefst 70% van de totale energiekosten van uw gezin gaat naar verwarming of verkoeling van uw woning. Als u stevig wilt besparen, is uw woning slimmer isoleren de beste start.
Sinds 1 januari 2020 worden, naargelang de grootte van het dak, 9 tot 15 strafpunten toegekend als de woning bij een woningonderzoek niet aan de dakisolatienorm voldoet. Daardoor kan de woning in aanmerking komen voor een ongeschiktverklaring door de burgemeester. Dat betekent dat de eigenaar werken zal moeten uitvoeren om de woning opnieuw conform te maken. In een appartementsgebouw krijgen alle appartementen evenveel strafpunten bij het ontbreken van dakisolatie, niet enkel de appartementen die onder het dak gelegen zijn.